Barcelona

'El Temps', 'El Vallenc', 'La Fura' i Nació Digital, premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

L'acte distingeix la fotoperiodista Joana Biarnés i Som Escola, Escola Valenciana, La Bressola i l´Assemblea de Docents de les Illes Balears

05.05.2016 | 07:40
Foto de grup dels premiats d´aquesta edició.

La Federació d´Associacions d´Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals ha atorgat aquest dimarts els reconeixe­ments a les millors publicacions en la 3a Nit de les Revistes i la Premsa en Català. El jurat ha distingit el setmanari 'El Temps' amb el guardó a millor revista; 'El Vallenc' amb el premi a millor publicació comarcal; 'La Fura' ha estat reconeguda com a millor publicació gratuïta; i Nació Digital amb el premi al millor mitjà digital. D´altra banda, la Junta de la Federació formada per l´APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), l´AMIC (Associació de Mitjans d´Informació i Comunicació) i l´ACPC (Associació Catalana de la Premsa Comarcal) ha atorgat el premi especial a la fotoperiodista Joana Biarnés i ha distingit també a Som Escola, Escola Valenciana, La Bressola i l´Assem­blea de Docents de les Illes Balears.
En la resta categories corresponents a mitjans de comunicació, Capgròs Comunicació s'ha endut el premi a millor empresa editora; el gratuït Se7, millor nova publicació; i en la categoria de millor tre­ball periodístic s'ha guardonat 'La fugida dels refugiats jueus durant la II Guerra Mundial a través dels Pirineus i Barcelona' publicat a la revista cultural del Berguedà l´Erol.

Els reconeixements als 25 anys de trajectòria són per 777Comunica, Auriga i El Triangle i el reconeixement als 50 anys de tra­jectòria per la revista Vèrtex.

En aquesta edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, s´han presentat un total de 71 can­didatures de mitjans de comunicació associats a alguna de les tres entitats que conformen la Fede­ració d´Associacions d´Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals: APPEC, ACPC i AMIC.

L´acte ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras i de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema