El consell de govern de la CCMA ha acordat aquest dimecres al matí, a proposta del seu president, Brauli Duart, nomenar Saül Gordillo (Calella, 1972) nou director del Grup d´Emissores de Catalunya Ràdio. La seva trajectòria destaca pel seu intens vessant digital. Fins ara ha estat cap de continguts digitals d''El Periódico de Catalunya' i entre 2007 i 2011 va ser director de l'Agència Catalana de Notícies. Anteriorment, entre d´altres responsabilitats en diferents àmbits de premsa, ràdio i televisió i de comunicació local, va ser redactor en cap del diari 'El Punt' i director de les edicions d'aquest rotatiu al Maresme i Rubí.

Autor de diversos llibres i del 'Bloc sense fulls' des del 19 de juliol del 2004, ha estat impulsor del domini .cat i del portal de blogs polítics en català Poliblocs. Va rebre un guardó especial dels Premis Blocs Catalunya com a bloguer pioner, en la primera edició del 2008, entre d´altres.

Ha estat també professor del Postgrau en Community Manager & Social Media de la Universitat de Barcelona i del de Comunicació Estratègica Digital de la Universitat Pompeu Fabra, a més de membre del Consell Assessor del Consorci Digital Mataró-Maresme (2007-2012).