Pere Vergés ha estat l'afortunat guanyador del sorteig d'un salt en tàndem ofert per l'SkyDive Empuriabrava.

Aquest veí de Figueres i subscriptor del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ tindrà l'oportunitat d'experimentar una de les ambicions més antigues de l'home, volar. Conjuntament amb el centre SkyDive Empuriabrava, hem sortejat un vol en tàndem en aquest important centre de paracaigudisme mundial que permetrà gaudir d'una visió espectacular de la plana de l'Alt Empordà i la badia de Roses des de l'aire.

SkyDive Empuriabrava ofereix no només el salt acompa­nyat d'un expert monitor paracaigudista, sinó també un reportatge gràfic en vídeo i fotografies per a recordar tota la vida aquesta jornada que també quedarà recollida en un reportatge al Setmanari de l'Alt Empordà i a Emporda.info, perquè l'afortunat o afortunada guanyadora expliquin en primera persona les sensacions d'aquest vol.

Vergés ha omplert correctament la butlleta amb els quatre cupons retallables que vam publicar durant el mes de juny. El salt en paracaigudes l'espera.

Volant des de 1973L'aeròdrom d'Empuriabrava acull salts en paracaigudes des de 1973. Des de llavors, la seva activitat es va anar incrementant progressivament fins a convertir-se en un dels centres de referència del paracaigudisme mundial, sobretot des de la seva obertura com a centre professional l'any 1985.

Precisament, una de les activitats que l'ha fet més popular entre el públic en general ha estat el salt en tàndem, el mateix que podrà experimentar un lector de l'EMPORDÀ. El Centre de Paracaigudisme Costa Brava ­- conegut des de 2002 com SkyDive- van portar fins a Empuriabrava l'anomenat mètode AFF (Accelerated Free Fall), un mètode innovador d'ensenyament del paracaigudisme, el tàndem -salt acompanyat d'un instructor professional- que permetia posar el paracaigudisme a l'abast de tothom sense necessitat de tenir cap preparació específica.

SkyDive Empuriabrava va superar, fa dos anys, els dos milions de salts realitzats des de la seva obertura. A les seves instal·lacions, s'hi han realitzat diverses edicions del Campionat del Món de Paracaigudisme i d'altres competicions d'àmbit estatal i europeu. També ha acollit els entrenaments dels campions del món de diverses nacionalitats i el seu equip ha participat en diversos rècords mundials a Tailàndia, Arizona i Florida, entre altres.

Un lloc escollit per famosos d'arreu del món

SkyDive Empuriabrava ha estat el lloc escollit per molts famosos a l'hora de saltar en paracaigudes: els tennistes Juan Carlos Ferrero i Sergi Bruguera; els motociclistes Adam Raga, Àlex Crivillé, Sete Gibernau i Valentino Rossi; els pilots de F1 Marc Gené i Michael Schumacher; el taekwondista olímpic Joel González; la nedadora Clara Basiana i l'esportista aventurer Álvaro Bultó. També hi han passat personatges públics com el periodista i guionista Jordi Évole, el membre d'El Tricicle Paco Mir, la cantant Beth i els actors Santi Millan, Amparo Moreno i Joel Joan entre molts altres.