La cadena SER deixarà d'emetre el partits del FC Barcelona en català aquesta temporada 2013-2014, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'emissora. Ràdio Barcelona ha anunciat a l'equip que radiava el Barça en llengua catalana que no compta amb ells per a la propera temporada (que comença aquest proper diumenge 18 d'agost amb un Barça-Llevant al Camp Nou) i ha al·legat "qüestions econòmiques". L'any passat, els partits en català es podien escoltar a través de les emissors d'Ona Mitjana (OM) de la SER a Catalunya, així com al web radiobarcelona.cat i al segon canal d'àudio en els partits televisats pel Canal +. La retransmissió estava dirigida per Ignasi Taltavull i amb la narració de Joan Barrau.

Ràdio Barcelona-Cadena Ser feia 37 anys que retransmetia el Barça en català des que el 5 de setembre de l'any 1976 Joaquim Maria Puyal va transmetre un Barça-Las Palmas, que va acabar amb golejada blaugrana per 4 a 0 amb gols d'Heredia, Clares i doblet de Cruyff. Els darrers anys, les emissions en català s'havien fet a través d'Ona FM, emissora dedicada íntegrament a l'esport, adquirida pel grup Prisa després de la desaparició d'Ona Catalana. I l'estiu passat, l'últim canvi, les transmissions en català de la SER van passar a l'Ona Mitjana (OM) i al segon canal de veu de les transmissions del Canal +, un producte finançat en part pel diari Sport.

Per les transmissions en català de Ràdio Barcelona hi han passat locutors de renom com Joaquim Maria Puyal, Eduard Boet, Antoni Bassas, Bernat Soler o Lluís Flaquer.