El secretari de Comunicació, Josep Martí, ha reiterat aquest diumenge "el compromís polític inqüestionable" del Govern amb TV3. "El mateix president ha manifestat que els mitjans de la CCMA són una estructura d'Estat que serveix d'exemple per a les que s'han de construir en un futur immediat", ha recordat Martí en un article al diari 'El Punt Avui'. No obstant això, el secretari de Comunicació ha justificat la retallada pressupostària a la CCMA. "Si polítiques bàsiques com són les de salut, ensenyament i benestar s'han vist afectades per l'asfíxia financera que dicta l'Estat, ningú no podria entendre que aquesta situació no impactés també en el pressupost de la CCMA", ha assenyalat.

"Si a aquest fet s'hi suma la reducció d'ingressos publicitaris, és fàcil entendre que els directius de la CCMA, en l'exercici de la seva responsabilitat, hagin pres i segueixin prenent decisions", ha continuat Martí, que ha aprovat la decisió de rescindir els contractes amb les productores privades que prestaven serveis a TV3 a Perpinyà, Pirineu o Terres de l'Ebre i "la seva substitució amb professionals de la casa". "En alguns casos, com ara els Pirineus i les Terres de l'Ebre, suposarà l'obertura d'una delegació pròpia en lloc d'un representació a tercers com fins ara", ha avançat el secretari de Comunicació.

Segons Martí, aquesta decisió només perjudica els operadors privats i, en canvi, aconseguirà no només preservar la proximitat i cobertura informativa de tot el territori, "sinó que ho farà incrementant la presència efectiva de TV3 al país, amb professionals i mitjans propis".