Acomiadament de quatre periodistes de la casa

Protesta a TV3 contra l´eliminació de quatre corresponsalies

Uns 200 treballadors de la televisió pública participen en una concentració de rebuig contra els acomiadaments i en suport als afectats

01.03.2013 | 18:20
Detall del cartell que han mostrat els treballadors
Detall del cartell que han mostrat els treballadors

Uns 200 treballadors de TV3 s'han concentrat aquest migdia a l'exterior dels estudis de Sant Joan Despí com a mostra de rebuig contra la decisió de la direcció de suspendre els contractes amb les productores de les corresponsalies d'Andorra, Alt Urgell i la Cerdanya; Perpinyà, les Terres de l'Ebre i el Pallars. La decisió ha suposat l'acomiadament de quatre periodistes de la casa. Els sindicats creuen que aquest "cop contra els informatius" és només el primer pas d'un pla més ampli d'acomiadaments que la direcció ja té planificada. Per això, reclamen que s'aturin els acomiadaments i que es protegeixi un model de televisió pública "que ha costat molts anys de consolidar".


L'acció ha durat quinze minuts. Els treballadors de TV3 s'han concentrat amb cartells de suport als quatre periodistes corresponsals acomiadats a l'exterior dels estudis de la cadena pública a Sant Joan Despí. També s'han sentit crits demanant la dimissió de l'actual director de TV3, Eugeni Sallent.

Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema