És l'increment mensual més alt des de l'octubre del 2006. Destaca que diverses immobilàries han incorporat la versió catalana a les seves pàgines. L'organització es felicita perquè el domini .cat va fer 4 anys el 16 de setembre i ja té 38.000 dominis registrats. També perquè la Viquipèdia en català supera els 200.000 articles i ocupa el segon lloc quant a qualitat. Tot i això, WICCAC lamenta que l'Fnac i Yahoo! hagin eliminat la versió en català de les seves webs.

WICCAC destaca que Fnac ha suprimit 'la petita part en català que tenia a la seva web i que era accessible des del domini fnac.cat, que ara no funciona'. Els webmasters diuen que 'tot i que només era una única pàgina, amb les novetats de llibres en català que venen a les seves llibreries i els enllaços no estaven en català' tenien 'l'esperança que fos el primer pas per fer la versió completa de la seva web en català'. El baròmetre d'aquet mes també comenta que Yahoo! ha suprimit la versió en català del seu portal, tot i que encara funciona el motor de cerca.

Com a punts positius del baròmetre hi ha la incorporació de la versió catalana de les webs de les immobiliàries Copisa, Proinosa, Immogratis, Rencasa, Llar 10 Gabinet Immobiliari, Fincalia i Grup 90. Aquest grup del baròmetre del WICCAC passa ara a tenir un 61,81% de webs en català (89 de 144 webs). També el pilot de motos Carles Checa, que aquest any participa en el campionat del món de Superbikes, ha incorporat la versió en català de la seva pàgina.

El baròmetre recull que la Viquipèdia en català ha superat els 200.000 articles i que el català és la quinzena llengua amb més articles en aquesta enciclopèdia col·laborativa.

El baròmetre calcula quin percentatge de pàgines de 35 sectors analitzats estan en català. Dotze d'aquests tenen un percentatge d'ús del català inferior al 50%. N'hi ha set que tenen un percentatge del 30% al 50% (baix) i cinc inferior al 30% (molt baix).