La sisena edició dels Tastets Surrealistes de Figueres es va inaugurar ahir amb un acte a la plaça Gala-Salvador Dalí. Es tracta d'una ruta gastronòmica que uneix 19 restaurants de la ciutat i que manté com a temàtica Salvador Dalí.

Ahir, durant la inauguració, es van poder degustar qualsevol dels tastets surrealistes dels 19 establiments adherits a la campanya acompanyats amb cervesa Inèdit a tres euros el tiquet i l'actuació musical d'Equinox Project. Durant un mes, fins al 14 de juliol, es podran degustar els plats d'inspiració daliniana i que oscil·len entre els 15 i els 25 euros.

Entre les 7 i les 9 del vespre la plaça es va convertir en l'avantsala de la campanya comercial i gastronòmica. Tant el regidor de Fires i Festes, Jordi Masquef, com el president de Comerç Figueres, Lluís de Anguera, han destacat el valor afegit que aporta l'esdeveniment a la ciutat i que permet situar Figueres en l'epicentre de les campanyes gastronòmiques.

La 6a edició dels Tastets es complementarà amb un concurs d'aparadors i tallers infantils. A més, per primera vegada es farà un estudi de l'impacte econòmic del programa.