Sergi Palomeras serà el candidat d´Esquerra Republicana a Vilafant amb vista a les eleccions municipals que se celebraran el proper any 2019. Militants, amics i simpatitzants de la secció local l´han escollit per unanimitat.

Palomeras afronta amb ganes el repte i afirma que "estic il·lusionat per continuar treballant en l´actual projecte d´Esquerra Republicana de Vilafant que vam posar en marxar el 2015".

"Farem una llista amb persones compromeses, treballadores i actives dins les entitats del municipi" explica el candidat republicà que afegeix que "preparem un projecte renovador, integrador i que volem que sigui guanyador".

A l´hora de valorar l´actual mandat, Palomeras recorda que "durant aquests anys a l´oposició estem adquirint l´experiència necessària per estar preparats per governar Vilafant".

Nascut a Vilafant (1981), Sergi Palomeras és Llicenciat en Història i actualment és professor educació secundària i batxillerat a l´Institut Alexandre Deulofeu.

El 2015 va encapçalar la llista d´Esquerra a Vilafant i ara forma part del grup d´Esquerra al Conseller Comarcal. És membre de la junta Amics Manol i Palol Sabaldòria i membre colla gegantera Els Rajolers.