La Fira del Clown, que aquest dissabte va arribar a la 7a edició, ha omplert els carrers i places de Vilanova de la Muga de pallassos, malabaristes, mags i d'altres artistes del món del circ. En total, s'han programat 15 propostes de nou companyies en tres escenaris, un programa que ha mantingut el mateix format que en les edicions passades.

Han destacat les animacions del pallasso Pep Callau, que ha repetit de presentador d'aquesta mostra, l'espectacle Amb P de Pallasso, nova creació del pallasso Sabanni i l'actuació del pallasso Jam que va enamorar el pública amb el seu muntatge Minute.

Paral·lelament als espectacles, la Fira del Clown també va celebrar la Cursa de Sabatots i va fer entrega al pallasso Jordi Pesarrodona el Guardó Pallasso de l'Any 2018.

El plat fort va ser l'espectacle de Clausura de la Companyia Circo Los amb l'espectacle 'Xaribari Blues', un show d'humor i acrobàcies amb els dandis, malabars, monocicles i com número final i més impactant el desplegament d'un gran llit elàstic que no va deixar indiferent a ningú amb els vertiginosos salts.