La portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Figueres, Agnès Lladó, ha mantingut aquest dilluns 28 de maig una trobada amb la directora del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau.

Aprofitant la seva visita a l'oficina de Figueres, Lladó i Garau han coincidit en la necessitat de treballar coordinament des del territori per potenciar les polítiques que ja s'estan impulsant a hores d'ara i que aquest 2017 han suposat que a la ciutat, des del SOC, s'hagi arribat a destinar-hi 2.363.434 euros. Aquest import ha afectat a diversos àmbits, des d'orientació professional a foment de l'ocupació, i se n'han beneficiat 873 persones.

"Des del Servei d'Ocupació i la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies som conscients de les necessitats de Figueres, i del territori, i trobades com la d'avui amb l'Agnès Lladó ens permeten aportar un plus a la informació que ja tenim i poder ser més eficients", ha manifestat Garau.

Per la seva banda, la portaveu republicana ha valorat l'interès de la directora del SOC per la situació de la ciutat i ha explicat que "coincidim, absolutament, que ens en sortirem tot i la complexitat econòmica i social que tenim a Figueres".

Lladó afirma que "des de la conselleria de Treball encapçalada per Esquerra Republicana estem treballant en lligar projectes potents pel territori que generin ocupació i no permetrem que la ciutat perdi aquest tren. Transformarem els problemes en oportunitats".

Precisament en aquesta línia, Lladó recorda que "creiem en la ciutat i, sense anar més lluny, dins les línies de treball per potenciar la formació i facilitar la posterior ocupació, des d'Esquerra continuem lluitant per impulsar la segona fase del Centre Ferran Sunyer. Aquesta ampliació permetrà situar a l'edifici l'oficina local de formació i innovació".