Amb motiu de la celebració de Sant Jordi 2018, l´Hora del Conte de la Biblioteca Municipal de Roses, oferirà dissabte 21 d´abril, a les 11.30 h, "La princesa i el drac", a càrrec de l´Aula de Teatre i recomanat per a infants a partir de 4 anys. Les tradicionals parades de llibres i roses a la plaça Catalunya i l´intercanvi de llibres de l´Oficina de Català, completen el programa d´actes.

L´Oficina de Català de Roses ofereix la possibilitat de donar una segona vida als llibres que es tenen a casa i no es volen rellegir més, amb l´organització, dilluns 23, d´un intercanvi de llibres en català. Cal que els llibres (cada persona pot portar un màxim de 5) estiguin en bon estat i que siguin de literatura: novel·la, poesia, teatre, novel·la gràfica... hi poden participar lectors i lectores de Roses i rodalies.

A part d´aquesta iniciativa, l´Oficina també ha organitzat activitats diverses per a l´alumnat: llegendes de Sant Jordi, jocs en català, lectures de Josep Pla, reflexions sobre Pompeu Fabra...

Per altra banda, floristes, llibreters i entitats de Roses, es donaran cita novament el dia 23, per celebrar la diada de Sant Jordi amb les tradicionals parades de llibres i roses, durant tota la jornada, a la plaça Catalunya.