La Portaveu del Partit Popular a Figueres, Maria Àngels Olmedo, s'ha reunit aquest matí amb el President de l'associació veïnal Horta d'en Capallera, veïns, amb el Regidor de Serveis Urbans i l'Arquitecte Municipal de l'Ajuntament per acabar de perfilar el projecte d'un dels acords del pressupost amb l'equip de govern de l'any 2017.

Aquest projecte consisteix en la reubicació d'una pista de bàsquet actual amb un perímetre de 3 metres d'alçada amb tanca protectora per evitar molèsties els veïns, la construcció d'una pista de petanca i una taula de tennis de taula antivandalisme. A més d'una font d'aigua i la construcció d'accés a la Plaça Mare de Déu del Món, entre d'altres.

Ara cal aprovar el projecte, exposició pública, licitació i començament de les obres. Olmedo confia en què a finals d'any puguin estar finalitzades."Estem contents que aquest projecte tiri finalment endavant" ha dit la regidora, que ha defensat que el PP "pensa en el bé de la ciutat i no en interessos partidistes".

Encara hi ha acords dels pressupostos del 2017 pendents de complir, a més dels del 2018, "però vetllarem perquè tots es puguin executar", assegura.