El Departament de Territori i Sostenibilitat ha atorgat el Distintiu de garantia de qualitat ambiental al Càmping Punta Milà, ubicat a l'Escala. Aquest distintiu correspon al sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix aquells productes i serveis que compleixen uns determinats requisits ambientals més enllà dels que estableix la normativa vigent.

El càmping Punta Milà, que disposa de zona d'acampada i zona de "glàmping" -tendes equipades-, compleix amb tots els criteris ambientals necessaris per a l'obtenció de l'ecoetiqueta catalana en la categoria de càmpings. Aquests criteris estan relacionats amb la correcta separació i gestió dels residus; la incorporació de sistemes per a l'estalvi d'aigua i mesures d'estalvi i eficiència energètica, especialment en l'àmbit de la il·luminació i la climatització; la compra de productes amb etiqueta ecològica; la formació ambiental dels treballadors; i també la comunicació i promoció entre els usuaris i treballadors.

Amb aquesta certificació el càmping rep un reconeixement oficial al seu compromís ambiental i a la seva aposta cap a un model turístic més sostenible.

Ja són 16 els càmpings catalans que disposen del Distintiu de garantia de qualitat ambiental.