Prop de 200 persones han participat a la 2na Marxa Popular entre vinyes que s'ha fet a Vilajuïga (Alt Empordà), i que ha servit per inaugurar el Vívid 2018. Els participants han completat un recorregut de cinc quilòmetres entre vinyes i cellers, a més de visitar els principals atractius turístics de la localitat, com l'església de Sant Feliu, la Fàbrica d'Alcohol Vínic, o la seu d'Aigües de Vilajuïga. A banda també s'ha fet una trobada d'aficionats d'Instagram que penjaven les seves fotografies a la xarxa social. D'aquesta manera es dona inici a un seguit d'experiències enoturístiques que es faran durant tot aquest mes d'abril al voltant de la Costa Brava.

La plana de l'Empordà serà la zona on es concentraran les activitats del proper cap de setmana, del 7 i l 8 d'abril. Una de les més destacades és el cicle teatral 'Escenes entre vinyes amb Píndoles', que consisteix en petites representacions fora del teatre, i que tindrà lloc a Garriguella.

Els espectadors podran veure tres obres d'una durada de quinze minuts cadascuna, a tres cellers diferents; la Cooperativa de Garriguella, Mas Llunes i Masetplana. Quan acabi cada representació els assistents tastaran els vins dels cellers que acullen les funcions.

El Vívid ofereix una quarantena d'activitats durant els caps de setmana del mes d'abril, amb prop de dues mil places. Tal i com ja va passar el 2017 s'ha reduït el nombre d'activitats respecte altres anys per tal d'oferir una proposta "més qualitativa que quantitativa". L'objectiu dels organitzadors és que el Vívid sigui un aparador de les ofertes enoturístiques més singulars de la Costa Brava.