Esquerra Republicana de Vilafant demana la dimissió del regidor del Partit Popular del consistori per enaltiment del feixisme.

Després de la detenció del president Puigdemont, José Francisco Parra ha afirmat a través de les xarxes socials “es repeteix la història... els alemanys ens entreguen de nou un covard delinqüent fugit de la justícia espanyola" El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Vilafant ha reaccionat ràpidament a les declaracions del regidor del Partit Popular al consistori, José Francisco Parra, a les xarxes socials on ha celebrat la detenció del president Puigdemont a Alemanya. Els republicans condemnen enèrgicament les declaracions feixistes del regidor del PP al Facebook.

El portaveu del grup municipal d’ERC, Sergi Palomeras, recorda que “no és la primera vegada i ja n’hi ha prou. En demanem la seva dimissió immediata perquè el feixisme no pot tenir lloc al nostre Ajuntament”.

Parra, literalment, ha manifestat al seu compte de Facebook: “es repeteix la història... els alemanys ens entreguen de nou un covard delinqüent fugit de la justícia espanyola”.

Edifici consistorial sense el llaç groc

La denuncia d’Esquerra arriba poques hores després que els republicans vilafantencs també mostressin el seu rebuig rotund a la retirada del llaç groc del balcó de l'edifici consistorial. Palomeras explica que “exigim a l’alcaldessa del PSC, Consol Cantenys, que torni a ser col·locat immediatament el llaç. És un símbol de resistència i dignitat i ens és igual si queda més o menys bé amb els domassos de la Fira del Conill”.