El passat dilluns 12 de març, el President, Antoni Escudero, en representació de la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona, i el Delegat de Vendes i Operacions del territori de Catalunya Nord, Joan Ramon Vilalta, en representació de Gas Natural Fenosa, van signar la renovació de l´acord de col·laboració entre les dues parts, amb l´objectiu de garantir un estalvi econòmic en el preu de l´energia als empresaris dels establiments agremiats de les onze associacions membres de la Federació.

Els empresaris d´hostaleria poden gaudir de la millor oferta disponible en totes les tarifes elèctriques, encara que tinguin més o menys consum. En aquest sentit, es continuarà amb la línia de no fer diferències entre els establiments més petits, com pot ser un bar, i els més grans, com pot ser un hotel, perquè aquest acord garanteix un estalvi econòmic a tots els empresaris hostalers.

L´acord de col·laboració també contempla un descompte del 10% sobre les tarifes de gas natural. Gas Natural Fenosa també posa a la disposició dels empresaris d´hostaleria una gamma de solucions energètiques destinades a la millora de l´eficiència energètica, amb la tecnologia més avançada i amb la millor gestió, com és ara l´energia solar fotovoltaica, projectes singulars a mida i millores en la regulació i control d´instal·lacions de gas existents per tal d´aconseguir optimitzar el procés i reduir costos.

També amb aquest conveni, Gas Natural Fenosa concedeix a tots els seus clients un estudi gratuït d´optimització de la factura de llum, amb l´objectiu d´analitzar si els serveis contractats són els adequats al seu establiment. Amb aquest estudi, l´associat es pot estalviar costos a la seva factura energètica.

Antoni Escudero, durant la signatura del conveni, va declarar que la renovació de l´acord de col·laboració per quart any consecutiu, "és una mostra de la bona rebuda del conveni per part dels associats", ja que els aporta un estalvi i és beneficiós per a ells.

Joan Ramon Vilalta va fer esment que Gas Natural Serveis està al costat de la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona, com a partner de les solucions d´eficiència energètica més actuals, com és ara l´energia solar fotovoltaica o fins i tot, la geotèrmia. També va destacar "els bons fruits que ha donat fins ara l´esmentat conveni per als associats, així com les bones perspectives per al sector durant els propers anys".