Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits tornen a organitzar la campanya 'Els Bombers t´acompanyen a donar sang' que, el proper dissabte 10 de març, farà parada a Figueres. Per primera vegada, la campanya es realitzarà durant tot el mes de març al costat dels vuit dies de campanya en edicions anteriors, amb l´objectiu d´aconseguir el màxim nombre de donacions.

Aquesta nova edició va arrencar amb la campanya a Lleida, el dia 1 de març, i va viure la seva inauguració oficial dilluns dia 5 a Vilafranca del Penedès.

Bombers amb cor t´acompanyen a donar sang a Figueres

les donacions de sang es faran a la Plaça Catalunya de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores

Quarta edició de la campanya

En total, seran 20 les ciutats catalanes que acullin la iniciativa solidària a les diferents jornades de donació de sang, que es dinamitzaran amb l´exhibició de vehicles i equipaments de Bombers, la realització d´exercicis de rescat o d´actuació de bombers en accidents amb mercaderies perilloses, per citar-ne només alguns exemples.

Els ajuntaments, col·laboradors de la campanya

Els Bombers t´acompanyen a donar sang

Amb la suma de tots aquests elements i actors, la campanya "Els Bombers t´acompanyen a donar sang" vol tornar a crear un ambient festiu, participatiu i social durant la jornada de donació de sang per tal d´ajudar en l´objectiu d´augmentar les reserves de sang a Catalunya.

Setmana Santa, època crítica

Cal tenir en compte que les plaquetes, un dels elements que s´extreu de cada donació de sang, caduquen als 5 dies i que els glòbuls vermells als 42. Per això, és important mantenir les donacions al llarg de tot l´any i aconseguir unes 1.000 donacions cada dia.