Una col·lisió entre un Volkswagen Polo i un Skoda Fabia a la cantonada entre els carrers Nou i Sant Llàtzer de Figueres va posar l'ai al cor, aquest dilluns, 5 de març, a les persones que caminaven sota la pluja per aquesta zona tan cèntrica i transitada. El xoc va causar danys materials als dos vehicles, si bé cap dels conductors (en cada cotxe només hi havia un únic ocupant), aparentment, va patir ferides, segons han informat testimonis presencials. Tampoc es van haver de lamentar danys personals entre els vianants.

L'accident va passar pels volts de les 7 de la tarda, quan a Figueres la pluja queia amb intensitat. L'estrèpit de la col·lisió va espantar els vianants. Una tanca protectora instal·lada a la cantonada propera a la Fundació Clerch i Nicolau va impedir que cap dels dos turismes implicats no accedissin sobre la vorera. Aquest és un punt conflictiu d'accidentalitat i per això fa un temps es va acordar col·locar-hi la tanca de seguretat.

La Guàrdia Urbana es va traslladar al lloc dels fets i també una ambulància del SEM, que finalment no va haver de fer cap evacuació.