A part de ser regidor a l'oposició de l'Ajuntament de Roses, ocupa un càrrec rellevant del Partit Popular Català, com a secretari general a la demarcació de Girona. Compagina la política amb la seva professió. Actualment, treballa al departament financer d'una empresa del sector petrolier. De fet, durant un temps, quan el seu grup va formar part de l'equip de govern en els dos anteriors mandats (primer amb el PSC i posteriorment amb CiU), es va ocupar dels comptes municipals com a responsable de l'àrea d'economia.

Què és allò que li resulta més difícil de formar part de l'oposició a l'Ajuntament de Roses?

El més difícil de fer oposició a l'Ajuntament de Roses és que no se t'escolti. Així de senzill. En política municipal, les prioritats han de ser les persones del poble i el benestar general. I en això no hi hauria d'haver discrepàncies. Però avui dia això, desafortunadament, és secundari. L'equip de govern està més pendent de temes relacionats amb la independència i amb tot el que hi faci referència, més que amb allò que té a veure amb el poble de Roses.

I què creu que és el més fàcil?

El més fàcil és la poca responsabilitat que porta el càrrec, precisament per això, perquè no se'ns té en compte.

De quina de les propostes que han presentat i han prosperat se senten més satisfets?

De les propostes que s'han presentat, ha estat possible la instal·lació de les càmeres de seguretat; les negociacions amb Telefónica per buscar una nova ubicació per a l'edifici que hi ha a la rambla Ginjolers, per treure'l d'allà, i el projecte de reurbanització de les avingudes Clot dels Franquets Nord i Sud de Santa Margarida.

Què els ha sabut més greu que no s'hagi aprovat en ple a partir d'una proposta formulada pel seu grup?

Ens ha dolgut la no bonificació als empresaris de Roses pel que fa a l'ocupació de la via pública, quan tenen els seus negocis oberts tot l'any. En aquests moments, aquesta bonificació és del 60%, i considerem que hauria de ser del 90%. Ens sembla que la sensibilitat per part de l'equip de govern és molt poca a l'hora d'aprovar ordenances. Cada any, reclamem el mateix. L'equip de govern ens va treure Las Vaquillas de Roses per la Festa Major. Si nosaltres tornem a governar, tornarem a recuperar-les per celebrar-les, com cada any, el 15 d'agost.

S'entenen bé amb l'equip de govern? Què creu que pot millorar de la relació?

La relació amb l'equip de govern no és dolenta, tenint en compte que estan obligats a escoltar-nos, sobretot perquè governen en minoria.

Quina és la prioritat del seu grup en aquests moments?

La nostra prioritat són les inversions destinades a la promoció del nostre municipi. Aquí, s'hi inclouria, per exemple, el brollador d'aigua a la punta de l'espigó de la riera Ginjolers. Som una referència turística a Espa­nya.

Pensa en la reelecció? Quins plans té de cara als pròxims comicis municipals?

Si em presentaré? Doncs això ho hauran de decidir la junta local i la direcció del partit a Girona. D'experiència, no ens en falta, tenint en compte que durant un període de vuit anys ho vam poder demostrar.

Quina opinió li mereix la posició que ha adoptat Roses en el procés independentista?

Una falta de respecte a més de la meitat de la població de la vila, la qual, mitjançant el seu dret a vot, ha demostrat que no hi està a favor. I, malgrat això, no se'ls ha tingut en compte. Com els ha passat a la gran majoria dels catalans, 2.064.246 per ser més exactes. Només esperem que, quan se celebrin les pròximes eleccions municipals, els rosincs no s'oblidin a l'hora de votar qui han de ser els seus representants.

En algun moment es va plantejar desmarcar-se del PP després dels fets de l'1 d'octubre?

No, en absolut. Soc persona amb valors i criteri propis per sobre de tot, i el fet que hi hagi postures polítiques amb les quals no m'identifico no vol dir en cap cas que em vulgui desmarcar. També vull dir que a mi, personalment, les accions de l'1 d'octubre em van saber molt de greu, perquè visc aquí, i soc company, veí, marit, pare, amic... i Roses, Catalunya, Espanya és plural. Aquí, hi vivim tots i creiem que hem de tornar a aprendre a conviure, sempre respectant les lleis i la Constitució.

Com a secretari general, un càrrec representatiu del Partit Popular Català a Girona, quina lectura fa de les eleccions que es van celebrar el 21 de desembre?

Nosaltres, des del Partit Popular, hem de veure les eleccions del 21-D com un aprenentatge. Hem de fer una autocrítica constructiva. I, de fet, ja ho estem fent. Estem treballant en aquesta línia i continuarem fent-ho.

Ara que la justícia ha arxivat les causes judicials contra el regidor de l'Ajuntament de Figueres Diego Borrego, creu que li serà fàcil recuperar la militància del PP?

Jo crec que tots som innocents fins que es demostra el contrari. I nosaltres no estem per sobre de la justícia. Així que si un jutge ha decidit arxivar el cas i el senyor Diego Borrego ha estat exonerat de qualsevol acusació, espero que es respecti.