EP!, nom amb què es coneix el Moviment de Renovació Pedagògica de l'Alt Empordà, ha promogut el 3r Berenar Pedagògic, amb l'objectiu de reunir professionals per conversar i reflexionar sobre temes educatius. L'èxit de concurrència l'han garantit les vint-i-dues persones que han participat en la cita.

A l'Institut Illa de Rodes

A l'Institut Illa de RodesEn aquesta ocasió, el berenar s'ha celebrat a Roses, a l'Institut Illa de Rodes, i, entre les qüestions que s'han tractat, hi ha l'acollida d'alumnat i famílies i els sistemes de tutorització de l'alumnat; el projecte de mediateca i els clubs de lectura; l'educació emocional a les àrees d'expressió, i el treball en equip del professorat i de l'alumnat en la formació professional i esportiva.

"Hem parlat i demanat dubtes tot berenant. Ha estat molt interessant i amè, els mateixos professionals del centre també ho han vist molt positivament per conèixer millor i més a fons els projectes i treballs dels seus propis companys", explica Júlia Bardera, presidenta del Moviment de Renovació Pedagògica de l'Alt Empordà.