Arnau Gonzàlez Vilalta ve aquest divendres, 16 de febrer, a Figueres, per parlar sobre educació, en el marc d'«Aula Oberta», el cicle de conferències que organitza l'Agrupació de Cultura Atenea, al Casino Menestral Figuerenc.

Nascut a Barcelona el 1980, Arnau Gonzàlez Vilalta és doctor en Història i professor del De­par­ta­ment d'Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha centrat les seves principals investigacions en diferents aspectes del na­cio­nalisme català del període 1931-1945. I, al marge d'articles i participacions en con­gres­sos, ha publicat, entre d'altres, una quinzena de llibres.

El darrer títol és «Tumulto. Meditacions sobre l'octubre català (2017)», obra que firma juntament amb Enric Ucelay-Da Cal i Plàcid Garcia-Planas. El llibre presenta les meditacions, reflexions, apunts i reaccions de dos historiadors i un periodista davant de l'huracà polític i social desfermat a Catalunya entre finals de l'estiu i els inicis de la tardor d'aquest 2017

El professor centra la seva conferència a Figueres a l'entorn de «L'educació històrica o el combat contra la ignorància». L'acte és obert a tothom, gratuït i comença a les 20.00 hores.