Una mala combustió en una caldera de l'Institut Olivar Gran de Figueres ha obligat, aquest divendres, al migdia, a aplicar el protocol intern d'evacuació, sense que s'hagi produït cap incident. El personal del centre i l'alumnat, que fa pocs dies van participar en un simulacre, sabien exactament quin era el punt de trobada en cas d'emergència, el fons del pati.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 13.32 hores i els efectius desplaçats han comprovat l'estat de les calderes, d'on sortia fum. També han acudit a l'avís agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra. A les 13.56 hores, la situació ha quedat resolta i alumnes i professors han pogut tornar a les aules.

Es dóna la circumstància que quan han començat a sonar les sirenes d'emergència, al gimnàs s'estava celebrant la cloenda de la trobada Erasmus+, amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Marta Felip, la qual s'ha quedat al costat de docents i estudiants fins que s'ha donat per tancada la situació d'emergència.