L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafant ha fet públic els cursos gratuïts de formació empresarial "4 tallers, 4 setmanes" que se celebraran entre els mesos de febrer i març.

Amb aquest programa formatiu es pretén millorar la qualitat dels productes i serveis que ofereixen les empreses de Vilafant i entorn, així com també que aquestes coneguin instruments d'inversió i de finançament no bancaris, enriquint el missatge i els suports per a la seva publicitat i que coneguin mecanismes per tal de fidelitzar clients i captar-ne de nous/antics.

L'oferta formativa és variada i àmplia. El primer curs "Com fer un anunci efectiu" se celebrarà el dimecres 21 de febrer, i estarà seguit pels següents cursos: "Coneixements dels instruments d'inversió i finançament" (28 de febrer), "Fidelització dels clients" (7 de març), "Innova amb els teus clients" (14 de març). Cada acció formativa es realitzarà en un sola tarda, i tindrà una durada de 4 hores. Tots els cursos seran impartits al Casal de la Gent Gran del Nucli Antic.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al dijous 15 de febrer, les places són limitades. Per a més informació es pot consultar la descripció detallada dels cursos i dels ponents a la web de l'ajuntament.