L'Ajuntament de la Jonquera ha adjudicat a l'empresa Aplicacions i Manteniment Dabau, S.L. el contracte públic d'obres per a la millora de les instal·lacions de lleure del parc de la Llar d'Infants Municipal.

L'obra, amb un cost de 49.960,45€ (IVA inclòs), té com a objectiu diversificar l'actual oferta lúdica infantil que s'ofereix en el municipi i oferir unes instal·lacions segures i adaptades a les necessitats de les famílies de la Jonquera, tot reforçant així la condició d'aquestes no només com a recursos de lleure, sinó també com a espais de relació i convivència entre els infants.

Rafael Medinilla, regidor de Territori i Qualitat Urbana, comenta que "aquestes accions formen part de la cura que volem tenir de l'espai públic del poble. I, encara que no siguin grans obres, són necessàries per garantir la seguretat dels nens i millorar la imatge del parc".

L'actuació consistirà en la instal·lació d'una estructura multijocs, un balancí i dues molles que estaran protegides per una zona de seguretat pavimentada amb un terra flexible de cautxú multicolor.