La Policia Local de Llançà presenta un nou servei innovador i destinat a les empreses i comerços de la població amb local comercial, que entrarà en funcionament a partir del mes de febrer d´enguany.

Aquest servei oferirà un mitjà d´avis per emetre una alerta (sempre serà per atendre un avís d´un comerciant en el seu establiment, no a la via pública o altres locals que no siguin els especificats en el formulari d´alta del Servei) a la Policia Local de forma ràpida, simple i més eficaç, en cas de robatoris amb violència i intimidació, amb força en les coses i situacions de greu alteració d´ordre públic o emergència mèdica, a traves d´una aplicació per a telèfons mòbils i activant simplement un botó vermell virtual que no requereix cap trucada telefònica.

S´atén igual que una trucada d´emergència que pugui arribar a la central de la policia local per telèfon.

L´única diferència és que paral·lelament a això, es prova de contactar telefònicament amb el comerç per comprovar que l´avís és real i no una falsa alarma. Si existeix disponibilitat s´envia directament una patrulla de la Policia Local, i segons escaigui, es comunica també a Mossos d´Esquadra.

La Policia Local de Llançà està disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l´any al servei dels ciutadans.