Del 23 de gener al 16 de febrer, l’Oficina de Català de Roses obre les inscripcions als cursos presencials dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència que s’han programat a Roses per a aquest quadrimestre. Les inscripcions als cursos del Parla.cat modalitat combinada, per la seva part, es realitzaran de l’1 al 16 de febrer.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells i franges horàries.

El valor afegit d’aprendre català a l’Oficina de Català és el gran nombre d'activitats culturals, dins i fora de l’aula, que es realitzen amb la finalitat de facilitar la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals, fomentant el coneixement de l'entorn i la cohesió social.

Els cursos segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

L’Oficina de Català de Roses es troba a Ca l’Anita, a la plaça de Sant Pere, núm. 1. El seu horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. Telèfon: 972 25 39 47. Correu electrònic: roses@cpnl.cat.