L´Ajuntament de Palau-saverdera ha completat la neteja de l´antiga carrerada del Bach i ara ja es pot anar caminant per la muntanya des del nucli antic del poble fins a la pedrera del Mas Isach.

La primera part d´aquesta carrerada, que va des del Collet fins al rec del Pas Estret, es va recuperar fa un parell d´anys i ara s´ha recuperat el segon tram, que passa pel sector de la Torrana i va fins al camí de coll de Planells, ja a la muntanya del Mas Isach.

Aprofitant la mateixa actuació, l´Ajuntament ha netejat i condicionat tot el traçat del camí Ral per dins del terme municipal i el traçat del camí de la depuradora.

Aquestes actuacions es van adjudicar a l´empresa Artea Medi Ambient el passat mes d´octubre per import de 3.922.22€. La Diputació de Girona ha subvencionat 1.000€ de l´import total d´aquests treballs.

Abans de l´estiu, l´Ajuntament va netejar tots els itineraris de la muntanya i el camí vell que va de Palau a Roses. Aquesta primera actuació es va adjudicar a l´empresa Arico Forest SL per 1.910,59€.