Per tal de promoure el comerç local, l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilafant va crear la iniciativa: «Comprar a Vilafant té premi». Aquesta finalitza amb un sorteig de 13 premis (3 per valor de 150€ i 10 de 50€). Per participar en el sorteig era necessari realitzar una compra mínima de 5€ en un dels 22 comerços adherits (Quatre Vents, fruites i verdures, Cuina 22, El Graner,El Barber, El forn de la plaça, La Nova Fleca, Comercial Morera, Farmàcia P.L. Gómez Gil, L'elegància del Paladar, Ca la Sonia, El pa de Pa Pa, Cuida't, Pintures l'albera, Maquinaria Pau, La Teranyina Vilafant, Farmàcia Mont, Les Tres Emes, Perruqueria Rínxols, TG Imatge, Peixateria Mediterrània, Can Cintet i Carnisseria Guillamet) i omplir la butlleta amb les dades personals del comprador i l'import de la compra.

La durada de la iniciativa abastava del 27 de novembre al 26 de desembre. Durant aquest mes, es van recollir 4.459 butlletes.

En el sorteig celebrat el 29 de gener, es van atorgar els 3 premis de 150€ a 3 compradors dels establiments d' El Graner - Can Tubau (2) i la Perruqueria Rínxols (1).

Els 10 premis de 50€ corresponen a les 10 compres fetes a Comercial Morera (3), El Graner (2), Can Cintet (2), Farmàcia Mont (2) i El Barber (1). Els guanyadors hauran de realitzar les seves compres abans del proper 15 de gener.