L'Ajuntament de Figueres ha finalitzat les obres del carril bici del Camí Vell de Vilatenim, que es van iniciar el mes de setembre. El nou vial, que connecta Figueres i el barri de Vilatenim des de la Marca de l'Ham, millora l'accessibilitat a la zona, on s'estan portant a terme les obres de desdoblament de la C-260 que finalitzen aquest mes, i garanteix la seguretat dels vianants i bicicletes.

Properament, en la següent fase del projecte, es durà a terme la instal·lació de l'enllumenat. A més, també s'han realitzat obres dadequació del traçat entre les Moragues i el Centre Cívic Joaquim Xirau per millorar l´aspecte del traçat i la seguretat dels vianants.

L´alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que la construcció d´aquest carril bici era un compromís del govern municipal amb els veïns de Vilatenim, així com les actuacions de millora del traçat peatonal des de les Moragues fins el Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l´Ham, un recorregut molt utilitzat i que a partir d´ara quedarà dignificat, i sobretot, serà segur.