L'Associació de Comerciants de la plaça Catalunya, plaça de la Font Lluminosa i plaça del Gra de Figueres animen i premien les persones que compren en els seus comerços, ja que els donen l'opció d'aconseguir un gran lot de productes, que podeu veure exposat a l'aparador de l'Ocelleria Monell.

Cada client que fa alguna compra en algun dels establiments adherits a la campanya nadalenca rep com a obsequi una butlleta per a un sorteig. La butlleta premiada serà la que coincideixi amb les quatre últimes xifres de La Grossa de Cap d'Any.

Els representants dels establiments que formen l'associació han volgut compondre un lot molt atractiu, amb productes i articles de qualitat i pràctics. El lot està format per regals comprats en els mateixos comerços que hi ha a les tres places. I, a més, cada associat ha fet una aportació característica del seu establiment per enriquir-lo encara més.

Un gest d'agraïment

Un gest d'agraïment

L'Associació de Comerciants de la plaça Catalunya, plaça de la Font Lluminosa i plaça del Gra de Figueres es va constituir fa tres anys. Aquesta és la primera vegada, però, que posa en marxa una campanya nadalenca com aquesta, com a gest d'agraïment al client que tria el comerç local i de proximitat per fer les seves compres.

S'han imprès 10.000 butlletes

S'han imprès 10.000 butlletes

Per a aquesta primera edició de la campanya comercial, s'han imprès 10.000 butlletes. Ara mateix, els clients dels establiments adherits ja poden optar a rebre gratuïtament una de les paperetes per al sorteig. Els comerciants n'estaran repartint fins a exhaurir els talonaris.

LA DADA Una entitat amb una vintena d'associats

Els associats són Cafè La Font, Galib, Fusió Perruquers, Sabateria Carbonell, Fontandana, Perruqueria Lourdes, Assessoria Sayo, Peixateria Puigvert, Pere Casellas Consultors, Llibreria La Ploma, Cinc Centre de Negocis, Blau, König, Bar Centric Carrer Castelló, Cafeteria Fatima, Saba Aparcaments, Opticontrol i Cafeteria Fàbrega.

Els representants d'aquesta associació es mostren molt agraïts a les persones que han volgut participar en la iniciativa i que han ajudat a fer possible la campanya (Essenza, Olympia, Flors Salas, Carnisseria Paula Vic (Novavenda), Peixateria Primer Rec (Novavenda), Belles Arts La Font, Ocelleria Monell, Farmàcia Soler, Pastisseria Fàbrega, Halcón Viatges, Mútua General de Catalunya, Beibo, Revista Crae, Restaurant Can Jeroni i Copisteria Esteve).