L'Ajuntament de l'Escala ha invertit en les darreres setmanes uns 200.000 euros en una nova tongada de millores de l'asfalt d'una quarantena de carrers.

Aquesta inversió s'ha repartit per bona part del terme municipal, des d'Empúries a Montgó, passant per Riells de Dalt o el Puig Sec, on s'ha actuat en un nombre important de carrers.

Una de les actuacions que s'ha dut a terme ha estat al tram que va des del giratori de Sant Martí d'Empúries al pont sobre el Riuet, en què hi havia diversos forats a l'asfalt i problemes d'acumulació d'aigua en cas de pluja. S'ha aprofitat per apujar una mica la cota de l'asfalt per tal d'intentar minimitzar aquests problemes.

També s'han fet nous passos elevats per reduïr la velocitat a diversos punts de l'avinguda Montgó i els carrers Tarragona, Miró Sud i del Puig.

El regidor de Serveis, Robert Figueras, destaca que "aquesta actuació forma part de les inversions que hem anat fent els darrers anys per tal d'anar millorant el manteniment de l'asfalt dels carrers del municipi, essent conscients que s'ha de continuar fent un esforç important en aquest sentit".

En aquesta nova tongada s'ha fet renovacions totals o parcials en un total de 41 carrers.