Comença a nevar en diversos punts de les comarques de Girona.

Ho fa a la Cerdanya i al Ripollès i en cotes on és menys habitual que hi caiguin volves. També ha començat a precipitar a l'Alt Empordà.

A Puigcerdà, com informa MeteoPuigcerdà, avui a les nou del matí ja hi havia tres centímetres de neu acumulats. Cosa que ha deixat imatges de postal de la població com aquesta

La nevada ha començat de matinada i en aquest vídeo, es pot fer una idea de la intensitat

Cal dir que Puigcerdà no és l'únic punt de la província que està emblanquinada. A Ribes de Freser, com n'informa el seu observador meteorològic ja hi ha començat a nevar a primer hora del matí però de forma molt més lleugera:

Al Pirineu gironí, també comença a tenir una imatge de ple hivern tot i estar encara a la tardor. Des de l'estació de Vallter 2000 ens deixen aquestes imatges d'avui:

De moment, no ha arribat la neu a la costa però el Meteocat assegura que podria haver-hi precipitacions d'aquesta tipologia a partir de les quatre de la tarda i per sota dels 200 metres.

A l'Alt Empordà la neu també ha començat a caure però en zones elevades com a les Salines i a la Vajol.

Matí gèlid a la província

Aquest matí torna a ser gèlid a la província de Girona. A punts de la costa s'ha baixat per sota dels zero graus com és el cas de Sant Pere Pescador amb 2,7 negatius. I al Pirineu, el temps és de cru hivern amb temperatures

Els mercuri ha caigut per sota dels zero graus a la majoria de poblacions gironines. A Girona ciutat hi ha hagut una mínima de 4,6 sota zero i a Vilobí d'Onyar de 6,5 graus negatius.