Aquesta setmana vinent està previst que s'iniciïn les obres de millora del primer tram de l'avinguda Montgó, cosa que comportarà canvis de circulació en aquest sector.

En aquesta primera fase del projecte de millora de l'avinguda Montgó, s'actuarà al tram que va des de la cruïlla amb l'avinguda Riells fins al carrer Ginesta. L'objectiu és mantenir sempre un carril obert mentre durin les obres, el qual sempre serà en direcció cap a l'avinguda Riells, de manera que el trànsit que vulgui anar des de l'avinguda Riells cap a Montgó, s'haurà de desviar. El circuit recomanat és passar pels carrers Barcelona, Bisbal, Gladiol i Sant Briu fins arribar a l'avinguda Montgó.

L'objectiu del projecte és ampliar les voreres i crear un tram més de carril bici per tal de donar un major protagonisme als vianants en aquest important eix comercial. Mentre no es resol la creació d'una nova bossa d'aparcament a la zona -en procés-, es mantindrà part de les places d'aparcament a l'espai que posteriorment s'usarà com a carril bici.

L'obra s'ha adjudicat a l'empresa TEX, que va presentar la millor oferta entre les set empreses que han participat al concurs públic, amb 298.750 euros + IVA. El termini d'execució és de quatre mesos i mentre durin les obres la previsió és garantir l'accés als comerços i guals que hi ha a la zona.