Castelló d'Empúries

Castelló ja ha recollit un centenar de propostes per al pressupost

Els veïns tenen encara fins diumenge per fer arribar l'opinió sobre els futurs projectes locals

14.11.2017 | 09:47

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ja ha rebut 100 propostes en el procés dels pressupostos participatius en el que insten a participar fins diumenge. Els veïns poden decidir el destí de 125.000 euros dels pressupostos del 2018.

De les propostes rebudes, 55 han arribat a través del web www.tutriescastello.cat i la resta han estat dispositades a les diferents bústies repartides pel municipi.

Fins diumenge restarà obert el període de recollida de propostes per part de veïns i entitats. Tots els projectes seran valorats tècnicament i seran candidats a ser escollits en el Fòrum Ciutadà de Priorització.

A partir del 19 de novembre totes les propostes recollides presencialment i electrònica seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Les que compleixin els requisits i no superin el pressupost fixat seran considerades finalistes.


Sotmeses a votació

Finalment, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana durant el mes de febrer del 2018. Hi podran participar totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys. L'Ajuntament ha informat que es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema