Àngels Olmedo, portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Figueres, serà la cap de llista per Girona a les eleccions del 21-D, segons ha anunciat el partit. Josep Maria Angelats serà el número 2 en aquesta demarcació. El portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, serà el número 1 de Tarragona i el regidor de l'Ajuntament de Deltebre Tomas Castells el número 2. A Lleida, els escollits són la diputada al Parlament Marisa Xandri i l'alcalde de Gimenells Dante Pérez.

Olmedo va néixer a Figueres el 4 de març del 1958. És portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Figueres des del 2011 i secretària de l'Àrea de Política Social i Família del PPC de Girona des del 2012.

Angelats va néixer a Girona el 14 de juny del 1963. Té estudis de dret i és funcionari de l'Administració de Justícia des del 1982. És president de la Junta Local del PP de Salt des del 2013 i vicesecretari de política municipal del PPC de Girona des del 2013.

Fernández va néixer a Tarragona el 30 de maig del 1976. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, i màster en Comunicació Política per la UAB. Actualment és portaveu del PP al Parlament de Catalunya i és president provincial del PP de Tarragona des del 2008.

Castells va néixer a Tortosa el 7 de juny del 1962. Tècnic especialista en Comptabilitat, Càlcul Mercantil i Comerç. Professionalment es dedica al sector agroalimentari i químic. Des del 1999 és regidor de l'Ajuntament de Deltebre. És secretari de Medi Ambient del PPC i vicesecretari de les Terres de l'Ebre del PP de Tarragona.

Finalment, Xandri va néixer a Vic el 1973. És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra. Afiliada al PP de Lleida des del 1996. Ha estat diputada al Parlament de Catalunya durant quatre legislatures i en aquesta última ha estat presidenta de la comissió d'agricultura. Actualment és presidenta provincial del PP de Lleida.

I pel que fa a Dante Pérez, va néixer a Gimenells i el Pla de la Font (Segrià) el 1986. És diplomat en empresarials i alcalde de la localitat des del maig del 2015.

El PP també ha designat quinze noms per a la demarcació de Barcelona. Al de Xavier Garcia Albiol, cap de llista del partit i candidat a la presidència de la Generalitat, l'acompanyen Andrea Levy, Santi Rodríguez, Esperanza García, Daniel Serrano, Alberto Villagrasa, Manuel Reyes, Juan Milián, Concepció Veray, Rosa del Amo, Fernando Sánchez, Elisa de Mata, Josep Tutusaus, Irene Pardo i Eduardo Bolaños.

Text