Durant l´aturada tècnica anual de començaments de setembre de la Piscina Municipal de Roses, una de les actuacions que s´han dut a terme per a la millora de la instal·lació ha estat la substitució del parquet de la sala d´activitats, existent des de la inauguració de l´equipament. El nou sistema implantat atén les necessitats existents i permetrà el desenvolupament satisfactori de les activitats dirigides que es realitzen en aquest espai.

La renovació ha consistit en la col·locació d´un sistema compost per una base de fusta amb tacs elàstics de cautxú a sobre de la qual s´ha col·locat un paviment esportiu de vinil. Prèviament s´ha anivellat la solera, que estava en mal estat, i s´ha col·locat una protecció mitjançant un film de polietilè com a barrera per a les humitats.

Amb la base de fusta i els tacs s´ha volgut guanyar l´alçada que donava el parquet antic per tal que el mur separador entre sales fos operatiu, al mateix temps que s´ha aconseguit una bona capacitat d´absorció d´impactes en la pràctica esportiva. A més, l´acabat de vinil, permet un lliscament controlat tal i com requereix l´activitat física, evita possibles cremades per abrasió, presenta la la resistència necessària per a la pràctica de l´spinning i és higiènic i facilita la neteja.

La sala amb el nou paviment ja està disponible i en ella s´hi realitzen les activitats de la programació d´estiu fins a finals de setembre i, a partir del 2 d´octubre, les activitats corresponents al curs 2017-2018.