El portaveu municipal de Ciutadans a Figueres, Toni Pérez, apressa el govern de la ciutat perquè convoqui el consell d'administració a Fisersa, nomeni un conseller delegat de consensi resolgui el buit que afecta el funcionament d'aquesta empresa pública des que el mes de febrer passat el govern de Convergència quedés en minoria al plenari.

El portaveu taronja entén que "és imprescindible resoldre aquesta situació perquè un govern municipal format per només cinc regidors en una ciutat com Figueres a penses té capacitat de maniobra i és urgent que delegui el control de l'empresa Fisersa en un conseller delegat que sigui de consens entre tots els grups".

A més, el regidor ha assegurat que "no es pot posar en risc una empresa municipal como aquesta, que funciona correctament i volem que continuï funcionant; però necessitem algú que tingui temps per a dedicar-s'hi".

Marta Felip, "Fisersa funciona correctament"

En resposta a la nota de Ciutadans (C's), l'alcaldessa de Figueres Marta Felip ha declarat: "Fisersa funciona molt correctament i amb tota normalitat amb Presidenta, un Gerent i un Consell d´Administració. L'existència d'un Conseller Delegat en el passat, era un càrrec merament representatiu, des del govern municipal no veiem la necessitat de crear més càrrecs i més despesa. Actualment, en aquesta situació, és quan s´han emprès les obres més importants que fa Fisersa com la reforma de la depuradora promoguda per l´ACA, també s´han modificat els Estatus per incorporar el Consell Comarcal de l´Alt Empordà i prestar servei a la comarca a més de Figueres, i estem abordant el Pla de desplegament de la Zona Verda d´aparcament a la zona Creu de la Mà".