La Fundació Huellas de Solidaridad portarà a terme avui a Palol de Vilatenim una jornada esportiva per tal de recaptar fons per agilitzar la construcció d'una casa per a gent gran a les comarques gironines en un projecte per expandir-se.

La jornada constarà d'un torneig de futbol i un de pàdel que començaran a les nou del matí. A les set de la tarda hi haurà una cursa de deu quilòmetres.

A més, es podrà participar d'activitats per a la família com segways, simuladors de cotxes, pintacares, jocs de nens, curses de sacs, globoflèxia, servei de bar i música durant tot el dia.

L'entrada al recinte serà gratuïta i els assistents podran pagar per les activitats esportives que realitzin. Seran quinze euros i inclourà esmorzar.

Es pot col·laborar sense assistir-hi comprant un dorsal 0 mitjançant una aportació de cinc euros.

La fundació impulsa des de fa anys projectes relacionats amb l'ajuda a persones grans amb necessitats bàsiques. Amb seu a Cantàbria, la seva última idea ha estat l'adequació d'una casa per tal que les persones grans sense recursos puguin anar-hi a viure o passar-hi el dia.

La idea principal, segons explica la Fundació, és que la casa tingui un màxim de deu habitacions per evitar la massificació. Explliquen que una de les diferències amb una residència habitual és que a la casa les persones que hi resideixin podran portar les mascotes.