L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, que es va reformar i actualitzar el 2016, s'amplia amb noves habitacions. Un total de sis Suites, quatre Junior Suites, una Suite Jardí i per últim, una Suite Presidencial dissenyades també com la resta de l'Hotel per Tarruella & Trenchs Studio.

Aquest divendres es van presentar les habitacions amb la presencia del tenor Gregory Kunde i el baríton Carlos Álvarez.

Otello, Andrea Chénier, La Bohéme i Turandot. Aquestes grans òperes del Festival de Peralada donen nom a unes suites a l'alçada del seu prestigi. Còmodes i modernes, compten amb una àmplia terrassa amb sortida al llac. Quatre suites 42m2 d'habitació més 30m2 de terrassa cuidades fins a l'últim detall que reflecteixen la personalitat pròpia de cadascuna de les òperes en les que s'inspiren.

Suite Don Giovanni i Suite Presidencial Madama Butterfly

Comoditat i disseny innovador de 75m2 més 70m2 de terrassa i 95m2 més 70m2 de terrassa respectivament. Aquesta és l'essència de dues àmplies suites de nova construcció que a través de materials nobles, textures naturals i colors neutres i relaxants creen una atmosfera càlida i acollidora. Una harmonia que es manté a les seves terrasses amb sortida al llac, convertint les dues suites en oasi de pau i benestar. 70 m2 amb terrassa

Els noms de les habitacions seran de produccions d'òpera de Festival Castell de Peralada com Madama Butterfly, Turandot, Otello, Andrea Chénier, Don Giovanni i La Bohème.

Per altra banda també hi ha una nova gran sala de reunions, la Sala Albera, totalment oberta té capacitat per a 120 persones per a un dinar o per a reunions.

I per últim una remodelació de l'antiga sala de tastos de vins i biblioteca ara anomenada Sala Muntaner. Una preciosa sala per a reunions i banquets de fins a 50 persones, amb una terrassa privada i una sala de jocs annexa.Sobre l'Hotel Peralada

L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf és un hotel de cinc estrelles en el cor de l'Alt Empordà, envoltat de parcs naturals i prop de les millors platges de la Costa Brava. Està situat en un camp de golf de 18 forats, amb 62 luxoses habitacions i un Wine Spa, centre de bellesa i benestar basat en les propietats del vi i el raïm. Amb un restaurant i un bar, piscina interior i exterior, recepció 24h, accés WIFI gratuït i sales de reunions amb capacitat màxima de 350 persones amb llum natural i magnífiques vistes, és també un lloc ideal per als negocis i celebracions. L'hotel va inaugurar-se l'any 2001 i el 2016 s'hi va realitzar una reforma integral.

El Wine Spa és un centre de benestar i bellesa inspirat en la tradició vinícola de Peralada. Ofereix una àmplia oferta de tractaments facials i corporals basats en els beneficis naturals del vi i dels derivats del raïm, que combaten els radicals lliures, estimulen la producció de fibres de col·lagen i elastina i afavoreixen la circulació de la sang. El vi, ha demostrat tenir, entre altres, un efecte protector davant les malalties cardiovasculars. A més, disposa d'una exclusiva línia cosmètica pròpia que ofereix tot el poder antioxidant, hidratant i regenerador que la pell necessita.