En els darrer dies, la Policia Local de Roses ha intensificat el servei de vigilància contra la venda de peix il·legal que es produeix en diferents punts del municipi. La pràctica consisteix a oferir a peu de carrer o bé pels domicilis, peix que els venedors il·legals transporten en petites quantitats amb galledes o bosses de plàstic, sense reunir per tant les condicions de salubritat ni haver passat els controls sanitaris necessaris per al seu consum.

Per tal de fer front a aquesta activitat il·legal, l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses ha engegat un dispositiu per detectar els venedors que l’exerceixen i enretirar del carrer aquest producte per evitar el seu consum. Fruit de la intensificació d’aquest seguiment policial, en els dos darrers dies han tingut lloc 3 comisos i s’han aixecat les corresponents denúncies contra els venedors.

Aquestes actuacions han suposat l’enretirada de 18 kg de peix, que posteriorment al decomís i a l’aixecament de l’acta corresponent, és destruït.