L’Ajuntament de Sant Mori prepara el relleu a l’alcaldia, que es farà efectiu aquest proper mes de juliol, encara que no s’ha fixat la data per a la celebració del ple. L’alcaldessa, Modesta Cucurull, del Partit Demòcrata (PDeCAT), deixarà la vara en mans del regidor d’ERC Josep Maria Canals. Ambdues formacions van arribar a aquest acord de fer dos anys cadascun en el mandat, després dels resultats en les eleccions municipals del 2015.

Cucurull va accedir al càrrec d’alcaldessa el 2011, presentant-se sota les sigles de l’Entesa, trencant així l’hegemonia de CiU, que havia governat històricament aquell ajuntament. En les eleccions municipals del 2015, Cucurull va repetir com a candidata a l’alcaldia, però aquesta vegada sota les sigles de CiU. Amb la desaparició de la federació, va passar a ser del PDeCAT. Durant aquests sis anys, Modesta Cucurull s’ha vist afectada pel conflicte de les campanes de l’església.

El 17 de juny del 2011, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va ordenar que les campanes de l'església de Sant Mori deixessin de tocar després de les 12 de la nit fins a les 8 del matí. El propietari del castell de Sant Mori havia iniciat, el 2003, una lluita contra aquestes campanes.