El Servei de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Figueres dóna suport, un any més, al projecte Cor Safari de la Fundació Nzuri Daima amb la programació de dos concerts solidaris el 25 de maig a l'auditori Caputxins. Els concerts, que se celebraran a les 18 h i a les 20 h, formen part d'una gira per tot l'estat espanyol que s'ha iniciat aquest mes de maig i que s'allargarà fins al juliol.

El Cor Safari és un projecte que utilitza la música com a plataforma per transmetre un missatge de pau i germanor. El 25 de maig, els 25 nens i nens de l'orfenat d'Entebbe (Uganda) que formen part del Cor posaran la veu a cançons d'autors diversos en diferents idiomes que han estat preparant ens els darrers mesos, i contagiaran al públic la seva alegria i les ganes de cantar i ballar.

L'objectiu final d'aquesta gira solidària, que compta amb el suport de diferents col·lectius i entitats, és recollir fons per poder millorar les instal·lacions de l'escola-orfenat a Entebbe (Uganda).

El regidor de Cooperació Internacional, Francesc Cruanyes, assegura que "des del Servei de Cooperació ja fa temps que donem suport a aquesta iniciativa per ajudar aquests nens i nenes a millorar el seu futur a curt i a mitjà termini. A més, que vinguin aquí també ens serveix per prendre consciència de la seva realitat diària i, alhora, per constatar els beneficis de la cooperació internacional, que sempre són recíprocs".

El preu solidari de l’entrada és de 6 € i es pot comprar una hora abans a la taquilla de l’Auditori o de manera anticipada a l'Escola Amistat de Figueres.