L'Escala

L'Alfolí de la Sal provoca una nova topada entre el PDeCAT i l'Ajuntament de l'Escala

L'equip de govern nega aquest edifici al principal grup de l'oposició per fer el balanç, aquest divendres, dels primers dos anys de mandat

16.05.2017 | 13:04

El Partit Demòcrata (PDeCAT), antiga CiU, de l´Escala farà balanç, aquest divendres (19 hores), de l´equador del mandat encapçalat per l'alcalde Víctor Puga (PSC), en un acte que s'havia de celebrar a l´Alfolí de la Sal, però hauran de buscar un altre lloc, perquè l'equip de govern escalenc ha denegat el permís, quan ja tenien fets els cartells de l'acte. El portaveu del grup municipasl del PDeCAT, Robert Bosch ha rebut " ambincredulitat la denegació" i denuncia que "aquesta és l'actitud del govern municipal: davant d'uns regidors que poden pensar diferent, posar totes les traves possibles. Se'ns diu que l'Alfolí no és un espai per fer conferències polítiques".

L´acte, on Robert Bosch, pretén fer una anàlisi econòmica, turística i urbanística, serà presentat per Lluís Sureda, de la Confraria de Pescadors de l´Escala. "Analitzarem rigorosament les dades que afecten l´Escala i presentarem les nostres propostes per reactivar l´economia local", avança Bosch.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema