El portaveu d´Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha apadrinat aquest cap de setmana la nova secció local d´Esquerra a Vilafant. Més de 150 persones es van concentrar a la Plaça Major del poble per seguir els parlaments de Rufián, de la presidenta d´ERC a l´Alt Empordà, Agnès Fàbregas, i del president d´ERC Vilafant, Jordi Rigall. La jornada va finalitzar amb una arrossada popular que es va dur a terme a la sala polivalent del nucli antic del municipi.

Davant la proximitat de la convocatòria del Referèndum, Rufián va afirmar que "no volem canviar una bandera per una altra. Volem canviar-ho tot i fer un país més just al servei de la gent".

Una secció local al servei del poble

L´Executiva d´Esquerra Vilafant està formada per: Jordi Rigall (president), Maria Vidal (Secretaria d´Organització), Anna Pastoret (Secretaria de Finances), Jordi Canela (Secretaria d´Imatge i Comunicació), Teresa Pastoret (Secretaria de la Dona), Sergi Palomeras (Secretaria de Política Municipal) i Albert Baserba (Vocal).

Rigall va destacar la feina que estan duent aterme els tres regidors d´ERC al consistori (Palomeras, Vidal i Pastoret), una feina que "ara es veurà reforçada per la secció local i tota la gent que hi col·labora. Estem a disposició de tots els vilafantencs i, en aquesta línia, treballarem dia rere dia per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans del poble".