Turisme

Bones perspectives del sector hoteler per al pont gràcies al turisme "domèstic"

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà qualifica d'"històrica" la Setmana Santa d'enguany

24.04.2017 | 19:23
Ambient de platja a Roses per Setmana Santa

El fet que la festa de l´1 de maig, aquest any, caigui en dilluns genera bones expectatives al sector hoteler i turístic de la comarca, ja que es visualitza un cap de setmana llarg, amb tres dies de durada. Aquesta previsió arriba poc després de la Setmana Santa d´enguany, que el gerent de l´Associació d´Hostaleria de l´Alt Empordà, Carles Tubert, qualifica d´"històrica", a causa del bon temps i del moviment del "turisme domèstic", que és amb el que, ara, també es compta per a aquest pont de l´1 de maig. "Hi ha una percepció que la nostra societat té ganes de gaudir del lleure amb totes les activitats que s´organitzen, ja sigui a través del Vívid o de l´Ennatura´t, amb els seus productes complementaris", argumenta Tubert.

Turisme francès
Les percepcions amb què treballen els professionals del sector hoteler altempordanès són "optimistes", tot i que, també, ho condicionen a "si el temps ens acompanya".

El sector hoteler de la comarca també destaca la recuperació del turisme francès, que havia davallat arran dels atemptats terroristes, que havien atemorit els ciutadans de l´altra banda de la frontera, que havien reduït els seus desplaçaments a la zona costanera de l´Alt Empordà.

Precisament, els ciutadans francesos són els principals clients de la majoria d´establiments hotelers de la comarca, durant tot l´any. "Aquesta recuperació ens fa ser optimistes", argumenta Carles Tubert.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema