Les obres d'asfaltatge de la urbanització del Puig Rom que es venen realitzant des de mitjans de març, arriben dilluns, 24 d'abril, a la carretera del Far, motiu pel qual aquest vial, així com la seva continuació a la carretera de Canyelles, es veuran afectats per talls de trànsit durant els propers dies.

Al llarg de la setmana, i a mesura que avancin els treballs d'asfaltatge, s'anirà tallant la circulació dels trams afectats, amb la corresponent habilitació dels passos i rutes alternatius per part de la Policia Local.

El conjunt del projecte d'asfaltatge preveu la millora i rehabilitació d'una vintena de carrers, amb un total de 9.653 km i 40.988 m2 d'actuació. Les obres consisteixen en la reposició del paviment en aquells carrers on el mateix presenta deficiències a causa d'arrels, esquerdes o trencaments superficials. El projecte compta amb un pressupost total de 354.000 euros.

L'Ajuntament, a través d'un comunicat de premsa, demana disculpes per les molèsties que la realització d'aquestes obres de millora puguin ocasionar a veïns i usuaris dels vials.