Un grup d'alumnes de Batxibac de l'Institut Olivar Gran de Figueres ha rebut aquest dijous, 20 d'abril, el premi a la creativitat en la 20a edició del Concours de Théâtre en Français de Catalunya, amb la representació de l'obra "Rhinocéros". Tant els alumnes com els professors han saltat d'alegria en rebre la notícia.

Els estudiants de Batxibac de l'Institut Olivar Gran tenen un doble motiu per estar d'enhorabona, ja que quatre alumnes que cursen aquesta modalitat de Batxillerat (Gemma Alegrí, Gerard Bruguera, Omar Ferrer i Elena Villalba) es troben entre els deu ?nalistes del Concurs de Traducció que organitza la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en la categoria Francès-Batxillerat.

El concurs l'organitza la Facultat de Traducció i Interpretació amb el suport de l'Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC) i l'Institut Français de Barcelona. El concurs vol il·lustrar la vitalitat de l'ensenyament del francès i l'alemany i promoure el multilingüisme. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat.