La 29a edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió al Port de la Marina d'Empuriabrava s'ha clausurat amb un balanç molt positiu per part dels seus promotors.

Recollint les opinions de les empreses nàutiques participants, el resultat final dels nou dies que ha durat la Fira ha superat l'èxit d'anteriors edicions, calculant que el 25% de les embarcacions exposades s'hi han venut, tot i que queda per conèixer el resultat final una vegada es concretin les reserves que s'hi han formalitzat.

Els promotors afirmen que es consolida la tendència a la recuperació del mercat nàutic d'ocasió, que s'ha observat tant en l'increment de l'oferta, amb embarcacions de més eslora, Milla Zero, motos aquàtiques com en l'important volum de les demandes generalitzades entre tot els professionals presents.

Cal esmentar la novetat d'aquest any que ha estat la participació del representant de la marca BMW a Girona, ampliant l'oferta de la Fira al sector de l'automòbil i generant l'interès del públic assistent.

Els nous compradors han pogut aprofitar l'entorn en el que cada any es porta a terme aquest esdeveniment per conèixer la varietat de serveis dels que podran gaudir a la Marina d'Empuriabrava oferts per les diferents empreses del sector.

Aquesta Fira es considera la més important i de més volum que es celebra a tot l'Estat en el sector del vaixell d'ocasió, fent desplaçar als compradors d'arreu.