El govern de Figueres va demanar, als responsables del Ministeri de Foment que coordinen l’obra del nou giratori de la plaça del Sol, que procuressin acabar els treballs d’aquesta fase abans de les pròximes Fires de la Santa Creu. El ritme de l’execució de l’obra és molt alt, segons es pot comprovar a primer cop d’ull. “Sembla que anem pel bon camí”, explicava aquest divendres l’alcaldessa Marta Felip.

Des de fa tres setmanes, l’avinguda Salvador Dalí té una restricció a un sol carril per direcció en el seu tronc central i el tram final del carrer Empordà, la popular carretera d’Olot, fins a la plaça del Sol, està tallat.

La setmana passada es va pavimentar el formigó amb una estructura metàl·lica de base en tot el traçat nou que ja s’ha executat fins ara com a pas previ a la seva pavimentació. L’empresa que ­executa l’obra, els operaris de la qual han treballat els caps de setmana, ha trobat diversos entrebancs com ara les antigues llambordes que pavimentaven el traçat de la carretera general i que han estat difícils de treure.